вівторок, 11 квітня 2017 17:55

50-річна Джанет Джексон не витримала контролю з боку чоловіка

50-річна Джанет Джексон не витримала контролю з боку чоловіка
Джанет Джексон

Джанет Джексон, розлучилася з чоловіком через три місяці після народження сина Ісса. Інсайдери повідомляють, що 50-річна співачка оселилася разом з дитиною недалеко від Віссама аль-Мана, в шлюбі з яким прожила п'ять років.

Джанет рідко покидала їхній будинок: команда співробітників і помічників була готова виконати будь-яке її доручення. Зрідка артистка виходила в дитячий магазин і за квітами. За словами очевидцем, протягом останнього місяця тільки Віссама бачили у спільних апартаментах.

У лютому до Джанет приїжджала її 86-річна мати Кетрін, яка не зупинилася в одному будинку з зятем. Разом із матір'ю Джексон шукала нове житло, розглядаючи різні пропозиції в престижних районах Лондона. Джерела з оточення зірки повідомили пресі можливі причини розлучення співачки і катарського мільярдера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 50-річна Джанет Джексон вперше прокоментувала свою вагітність

"Культурні відмінності між Джанет і Віссама стали ще більш очевидними після народження їхнього первістка. Вони прийшли з дуже різних світів. Протягом багатьох років Джанет намагалася адаптуватися до чужої культури, в якій не росла. Ці спроби давалися їй з великими труднощами: постійно відчувала, що розчаровує Віссама. Зараз вона думає тільки про дитину, яку вони з колишнім чоловіком мають намір виховувати разом", - розповів інсайдер.

Сестра Майкла Джексона скаржилася під час вагітності на надмірний контроль з боку чоловіка і в підсумку розлучилася з ним, повідомивши, що розрив відбувся мирним шляхом.

Зараз ви читаєте новину «50-річна Джанет Джексон не витримала контролю з боку чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі