пʼятниця, 16 березня 2018 11:20

48-річна Дженніфер Лопес похизувалась пишними формами на даху
5

Дженніфер Лопес
Дженніфер Лопес
Дженніфер Лопес
Дженніфер Лопес
Дженніфер Лопес

48-річна Дженніфер Лопес прикрасила обкладинку квітневого номера Harper's Bazaar і стала героїнею фотозйомки, а й розповіла в інтерв'ю виданню про свої стосунки з Алексом Родрігесом. За словами зірки, йти під вінець вона не поспішає.

"Я вірю в шлюб, і я б дуже хотіла зустріти старість, будучи в серйозних відносинах. Але зараз я не хочу поспішати. Ми чудово розуміємо один одного, чим можуть похвалитися далеко не всі пари", - сказала вона.

Лопес додала, що її коханий чудово ладнає з її дітьми - 10-річними Максом і Еммою, а вона в свою чергу знайшла спільну мову і з його дочками - 13-річною Наталі і дев'ятирічної Еллою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секс-символ Шерон Стоун відзначила 60-річчя в бікіні з молодим бойфрендом

В інтерв'ю виданню Лопес торкнулася і теми харассмента, розповівши, що теж стала жертвою сексуальних домагань, як і багато її колег.

"Один режисер попросив мене зняти сорочку і показати свої груди. Звичайно, я не зробила цього. Я пам'ятаю, як билося моє серце, я була в жаху від того, що працювала з цим чоловіком. Це був один з моїх перших фільмів", - повідала вона.

Зараз ви читаєте новину «48-річна Дженніфер Лопес похизувалась пишними формами на даху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі