середа, 02 жовтня 2024 09:58

31-річний син Дмитра Коляденка одружився з перукаркою
3

Пилип Коляденко
Фото: instagram.com/philipp_kolyadenko
Пилип Коляденко
Пилип Коляденко

Син українського шоумена Дмитра Коляденка - 31-річний Пилип - повідомив про одруження.

В інтерв'ю Маші Єфросініній музикант зізнався, що перебуває у шлюбі три роки.

"Вона у мене перукарка. Але вона працює із зірками так само в творчості, у театрах. Вона теж всюди працює як митець, допомагає мені особисто. Мені завжди було все одно на публічність. Я завжди любив поруч з собою класних, яскравих, впевнених, чуттєвих, ніжних людей. Це найвпевненіший мій вибір в людині, яку я бачу поруч. Ми багато чого прожили: два ковіди й війну. Вона довірилася мені, а я - їй. Це було рішення двох сердець. Зі мною важко жити: я не зосереджений, я літаю. Але в побуті немає жодних проблем", - поділився артист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Камалія розказала, як на її розлучення вплинула донька чоловіка від першого шлюбу

Додав, що перед тим, як створити сім'ю, радився з батьками.

"У нас була бесіда стосовно моєї впевненості в цьому, наскільки це актуально. Бо зараз багато пар, які просто живуть і насолоджуються життям. І чомусь мною було прийнято таке рішення. Це найсильніша любов і рідність", - сказав Пилип.

Український співак Віталій Козловський відповів, коли насправді почав зустрічатися з піарницею Юлією Бакуменко. Артист зазначив, що роман закрутився під час карантину.

Зараз ви читаєте новину «31-річний син Дмитра Коляденка одружився з перукаркою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі