пʼятниця, 22 грудня 2023 11:00

25-річна іспанська модель заробляє від тисячі доларів за пост в Instagram. В чому її секрет
6

Айтана Лопес
Фото: instagram.com/fit_aitana
Айтана Лопес
Айтана Лопес
Айтана Лопес
Айтана Лопес

Іспанська модель 25-річна Айтана Лопес, яка має понад 230 тис. підписників в соцмережах, демонструє своє тіло в купальниках і заробляє на цьому від тисячі доларів за одну рекламу.

Вона часто позує в образах від світових брендів Guess, Brandy Melville і Victoria's Secret. Однак за красивою картинкою стоїть невеликий секрет, пише таблоїд Daily Star.

Виявляється, дівчина не є звичайною моделлю. Її створили за допомогою штучного інтелекту.

Айтана була створена "модельним агентством", яке не використовує жодних справжніх моделей-людей. За словами засновника Рубена Круза, агентство створило жінку, щоб "подолати перешкоду людського таланту".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 41-річна вчителька з математики продає еротичний контент: фото

"Ми почали аналізувати, як ми працюємо, і зрозуміли, що багато проектів призупинено або скасовано через проблеми, які ми не контролюємо. Часто це була помилка впливової людини або моделі, а не через проблеми з дизайном", - сказав він.

Щоб уникнути цього, Круз і його команда створили Айтану, модель на основі штучного інтелекту, яка не їсть і не спить і не потребує медичної допомоги та пенсійного фонду. Він каже, що компанії знають, що вони платять за віртуальну модель.

"Ми зробили це для того, щоб заробляти на життя краще і не залежати від інших людей, які мають его", - прокоментував Круз.

Популярна блогерка Тіуна Райлі відмовилася від низькооплачуваної роботи санітарки і тепер заробляє статки, показуючи свої груди в Інтернеті та продаючи фанатам поношену білизну. Раніше жінка виконувала брудну роботу, поки чекала початку навчання для отримання кваліфікації медсестри.

Зараз ви читаєте новину «25-річна іспанська модель заробляє від тисячі доларів за пост в Instagram. В чому її секрет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі