четвер, 31 жовтня 2013 09:29

22-річний Нікіта Пресняков знімається в кіно в лісі під Києвом

Автор: фото:tsn.ua
 

22-річний Нікіта Пресняков не раз говорив про те, що йому подобається зніматися в кіно і тепер він втілює мрію в реальність у лісі під Києвом. Про це повідомили корепонденти ТСН Особливе на каналі 1+1.

Онук Пугачової під час знімального процесу все-таки стикається з деякими труднощами.

"Довго жив в штатах і взагалі кілька років не розмовляв російською. Я нічого не забув, але бувають деякі складні слова, які зустрічаються у фільмі, типу "перекваліфікувати"", - говорить Нікіта Пресняков .

Максим Паперник, режисер фільму, розповів, що він шукав саме Нікіту, адже йому потрібен був недосвідчений актор. У режисера єдине зауваження до хлопця - йому важко всидіти на місці.

"Ми знімали його приїзд на вокзал, йому потрібно було просто вистрибнути з вантажівки, але Нікіті здалося цього мало і там стояв знак "перехід через дорогу", металевий стовп, і він в одязі молодшого лейтенанта і поліцейського зробив паркуровський трюк. Він взявся руками і вертикально повис на очах у всієї вулиці", - говорить Максим Паперник.

Щоб онук Пугачової не нудьгував, режисер пообіцяв зробити деякі сцени більш динамічними.

Провідати сина на знімальний майданчик приїхала Крістіна Орбакайте, співачка впевнена, що син повинен сам набиратися досвіду.

"Насправді, ще не було великих, як кажуть робіт. Були тільки " Ялинки ", все досить такі маленькі ролішкі. Я в очікуванні звичайно головної ролі, все підряд піде потім", - говорить співачка.

Про критику сина донька Пугачової говорить з гумором.

"Давай, його, покритикуй, спробуй, він відразу на диби: мама, не нервуй мене, я зараз засмучусь, нічого не можливо сказати, абсолютно. Він самостійна людина і у нього є свій смак, свій погляд на себе, на якісь речі, тому влазити зі своїми ідеями, зі своїм якимось досвідом я не вважаю за потрібне. Він повинен сам набратися свого досвіду " , - говорить Крістіна Орбакайте.

Зараз ви читаєте новину «22-річний Нікіта Пресняков знімається в кіно в лісі під Києвом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі