середа, 20 листопада 2013 10:37

Альона Вінницька розповіла, навіщо уклала шлюбний договір

Автор: фото: tsn.ua
 

Після того, як шлюби зірок розпадаються нерідко, починається скандальний розподіл майна. За кордоном вже давно існує практика підписання шлюбних договорів. Випадки, коли зірки хочуть перестрахувати себе є і в українському шоу-бізнесі. Про це стало відомо з сюжету ТСН Особливе на каналі 1+1.

Російський шоумен та стиліст Сергій Зверєв підтримує ідею укладання шлюбних контрактів, адже неодноразово невдалі стосунки приносили йому багато матеріальних проблем.

"Знаю деякі пари, коли розходяться, то дівчина змітає, забирає все у квартирі що там є. В мене особисто таке було 4 рази, зараз просто час такий, навіть не знаєш кому довіряти", - говорить Сергій Зверєв.

Співак Стас Шурінс не підтримує таких ідей.

"А як же довіра? Коли людина говорить: давай контракт укладемо, якщо що, то ти мені віддаси все, що в мене було до тебе. - Що це означає?", - говорить співак.

"Це дурість, я думаю, якщо нормальний чоловік уходить або його "уходять", то він все залишить жінці", - додає Стас.

Співачка Альона Вінницька, яка вже 20 років має міцні стосунки зі своїм коханим Сергієм Большим, уклала 10 років тому з ним шлюбний контракт і не жалкує про це, тим більше що це, на думку співачки, не заважає теплим почуття.

"Коли ми стали займатися професійною діяльністю, ми зрозуміли, що нам доведеться ділити майно, тоді ми зробили свій контракт", - говорить Вінницька.

"Це тебе захищає, жінки, як правило залишаються на вулиці, дуже мало у нас таких чоловіків, які дають забезпечення жінці. Я знаю такі випадки", - додає співачка.

Зараз ви читаєте новину «Альона Вінницька розповіла, навіщо уклала шлюбний договір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі