пʼятниця, 17 квітня 2020 13:52

В Україні під час карантину зріс попит на оренду кабріолетів і розкішних авто
7

В Україні частіше орендують ексклюзивні авто
Фото: Exotic Cars
В Україні частіше орендують ексклюзивні авто
В Україні частіше орендують ексклюзивні авто
В Україні частіше орендують ексклюзивні авто
В Україні частіше орендують ексклюзивні авто

Під час карантину зріс попит на екзотичні авто. Якщо раніше їх орендували для заходів, то зараз беруть для звичайного катання.

Попит на ексклюзивні авто породила відсутність звичних розваг, повідомив засновник сервісу прокату спортивних і екзотичних машин Exotic Cars Євген Коновалов.

"У Києві в період пандемії і повсюдної самоізоляції найбільшим попитом користуються кабріолети. Я думаю, це пов'язано з гарною погодою і, в той же час, неможливістю гуляти на вулиці. А в кабріолеті досить опустити дах і можна насолоджуватися свіжим повітрям під відкритим небом. У нинішніх умовах це така ж екзотика, як і сам кабріолет", - сказав Коновалов.

Навесні 2020 року найбільш затребуваними для оренди є такі автомобілі, як Ford Mustang, Chevrolet Camaro, Bentley Kabriolet і Jaguar F-TYPE. Крім цього, сервіс оренди пропонує Mercedes-Benz SL500, Aston Martin Rapide, Mercedes-Benz G-Class, Porsche Cayenne і багато інших. Також доступні унікальні та ексклюзивні моделі, як Rolls-Royce і Ferrari. Подивитися весь автопарк і ціни можна на сайті.

"Унікальність нашого сервісу оренди полягає в тому, що ми пропонуємо екзотичні авто на будь-який смак, на будь-яку кишеню, на будь-який час і на будь-які випадки життя. У нас орендують автомобілі на весілля, для зйомок фільмів і кліпів, просто для поїздок по місту і навіть для подорожей до морського узбережжя або для полювання та риболовлі", - резюмував Євген Коновалов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З конвеєра зійшов перший Ford Mustang

Японський виробник Lexus побудує флагманський кросовер LQ. Зовні автомобіль буде схожий на концепт LF-1 Limitless.

Новинку оснастять 3,5-літровим бензиновим двигуном V6 і 2 електродвигунами потужністю 416 к. с. Таку потужність матимуть звичайні версії нової моделі.

Зараз ви читаєте новину «В Україні під час карантину зріс попит на оренду кабріолетів і розкішних авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі