понеділок, 22 липня 2019 07:25

В Україні з'явилася лімітована серія Renault
5

Українцям стали доступні для замовлення Renault Duster, Sandero Stepway і Renault Kadjar Black Edition.

Duster і Sandero Stepway відрізняються своїми червоно-чорними дзеркалами заднього виду і матовою обробкою центральних стійок даху. Також вони мають особливі литі диски. У Sandero Stepway 16-дюймові, Duster - 17-дюймові, повідомляє ТопЖыр.

Автомобілі обладнали сидіннями з картатою обробкою і червоними вставками. Крім цього, вони отримали партронік і підігрів сидінь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як проходить будівництво важливого українського мосту

Новий Renault Kadjar Black Edition отримав 19-дюймові чорні диски, чорну стелю салону, яку обробили алькантарою.

Кросовер укомплектували 1,5-літровим 110-сильним турбодизелем і КПП з двома зчепленнями. Оснащення включає аудіосистему Bose і електропривод водійського крісла.

Ціна за новий Renault Sandero Stepway Techroad стартує від 362 300 грн, за Renault Duster Techroad - від 509 200 грн. Renault Kadjar Black Edition коштує від 728 800 грн. У компанії повідомляють, що скоро ціни на кросовери знизяться.

За перше півріччя 2019 року Renault в Україні збільшив продажі на 35% до 6596 автомобілів. Він став лідером з часткою в 15,5% всього ринку і 24% - в корпоративному сегменті.

Зараз ви читаєте новину «В Україні з'явилася лімітована серія Renault». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі