вівторок, 28 січня 2014 13:57

У Британії пройшла закрита презентація спорткара Lamborghini Huracan

У Британії представили спорткар Lamborghini Huracan. Новинку презентували на VIP-вечірці, куди були запрошені затяті шанувальники марки з усього світу.

Нагадаємо, автомобіль прийде на заміну Gallardo і, за останніми даними, надійде у продаж в Україні вже в другій половині поточного року. Точна ціна для нашої країни поки що не оприлюднена, але відомо, що в сусідній Росії вартість стартує від 325 000 доларів.

Lamborghini Huracan побудований на карбоново-алюмінієвому шасі, яке ляже в основу Audi R8 другого покоління, чия поява намічено на 2015 рік. Новинка важить 1422 кілограма (на 12 кілограмів важче Gallardo), а співвідношення маси до потужності досягає 2,33 кілограма на кінську силу.

Під капотом Huracan - модернізований варіант 5,2-літрового десятицилиндрового двигуна, який встановлювався Gallardo (хоча в Lamborghini агрегат називають абсолютно новим). Двигун Huracan видає 610 кінських сил (при 8250 оборотів в хвилину) і 650 Нм крутного моменту (при 6500 оборотів в хвилину). Для порівняння, попередник розвивав 560 сил і 540 Нм.

З нуля до "сотні" новий суперкар здатний прискорюватися за 3,2 секунди - на 0,5 секунди швидше Gallardo. Двохсот кілометрів на годину Huracan досягне за 9,9 секунди. Максимальна швидкість - 325 кілометрів на годину.
Зараз ви читаєте новину «У Британії пройшла закрита презентація спорткара Lamborghini Huracan». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі