вівторок, 01 червня 2021 12:03

Відбувся перший етап відкритої особистої першості мотокросу

Відбувся перший етап відкритої особистої першості мотокросу
У змаганнях Спортивно-технічного клубу "Сона" взяли участь понад 150 спортсмені

15-16 травня 2021 на СТК "Сона" в Бучі Київської області відбувся перший етап Відкритої особистої першості з мотокросу. У змаганнях Спортивно-технічного клубу "Сона" взяли участь понад 150 спортсменів з України, Білорусі та Молдови. Захід відбувся за підтримки та сприяння компанії "Фармак".

Учасники здійснили заїзд у кваліфікаційних класах: Sidecar, Quad, Хобі (МХ2/МХ1), Ветеран, Новичок, 50 см.куб, 65-85 см.куб, Quad kids, MX2/MX1.

До участі в змаганнях допустили спортсменів, які пройшли реєстрацію та надали необхідні документи, а саме: багаторазову чи одноразову ліцензію члена ФМСУ, а також поліс про страхування життя по вищій групі ризику.

Спортсмени зобов'язані дотримуватись правил КУБКу. Вимоги змагань визначає регламент, оприлюднений на офіційному сайті спортивно-технічного клубу "Сона".
Встановлені вікові обмеження, залежно від класу мотоцикла. Неповнолітніх учасників повинні супроводжувати батьки або один з батьків, за умов нотаріального посвідчення іншого. У групі "Ветеран-1"мають право виступати учасники віком 42-51 рік включно, у групі "Ветеран-2" – учасники від 52 років.
До класу МХ1/МХ2 допускають учасників, які мають звання КМС, МС, МСМК були призерами Чемпіонатів та Кубків України, інших змагань в останні три роки, переведені з "Хобі" МХ1/МХ2 і спортивним стажем понад 2 роки, та інші спортсмени без спортивних звань, що мають на меті здорову конкурентну боротьбу.

Наступні етапи першості заплановані на 26 червня, 17 липня й 4 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Відбувся перший етап відкритої особистої першості мотокросу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі