вівторок, 15 вересня 2009 08:26

Українцям пропонують унікальний лізинг Audi Q5

Компанія Порше Лізинг Україна сформувала унікальну пропозицію для тих, хто хоче придбати новий автомобіль Audi Q5, але відразу вкладати всі гроші в покупку не вважає потрібним, вважаючи за краще пустити їх на розвиток бізнесу або в інші сфери своєї діяльності.

Audi Q5 пропонуються з первинним авансовим платежем від 10%, при цьому термін фінансування - 5 років з плаваючою ставкою 13,5% в євро. На сьогоднішній день це дійсно унікальна пропозиція, оскільки більшість пропозицій покупки нових автомобілів на нашому ринку пропонує авансові платежі не менше 30-50%. За бажанням клієнта автомобіль можна придбати з фінансуванням в доларах (плаваюча ставка -12,5% плаваюча, 14% - фіксована).

Або ж Порше Лізинг Україна, надає клієнтові можливість самому вибрати процентну ставку: якщо Audi Q5 береться в лізинг всього на рік - те під 1%, якщо на 2 - те під 2% (на 5 років - під 5%). При цьому ставка не мінятиметься впродовж всього терміну фінансування, а авансовий платіж складе від 35% вартості.

Важливим є той факт, що після закінчення терміну лізингу, клієнт стає власником автомобіля.

Зараз лізинг стає все більш актуальним інвестиційним інструментом і є непоганою альтернативою кредитуванню. А як відзначають останнім часом автомобільні експерти, різниці між цими видами фінансування для клієнта практично немає.

Всі автомобілі Audi Q5 по цій пропозиції мають повне КАСКО від страхової компанії Дженерал Гарант з 1% франшизою, в лізинговий платіж входить як фінансування авто, так і його страхування. Обов"язковий додатковий бонус - участь в програмі Audi Assistance. Кількість автомобілів обмежена.

Докладніша інформація про комплектацію автомобіля і про лізингову пропозицію на сайті  porscheleasing.com.ua


PR
Зараз ви читаєте новину «Українцям пропонують унікальний лізинг Audi Q5». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі