пʼятниця, 18 жовтня 2013 10:36

Попит на автомобілі Maserati збільшився майже в чотири рази

Компанія Maserati отримала в кінці вересня 22,5 тисячі замовлень на свої автомобілі, що майже в чотири рази більше, ніж італійцям вдалося реалізувати в 2012 році.

Зокрема, італійці отримали 9,9 тисячі замовлень на седан Quattroporte нового покоління, 7,9 тисячі заявок на новий седан Ghibli, а також близько п'яти тисяч - на купе Gran Turismo і його відкриту версію Gran Cabrio.

Як повідомлялося раніше, розмір вкладів "Фіата" у розвиток Maserati в період з 2011 по 2014 рік складе півтора мільярда євро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Mercedes-Benz презентували семимісний фургон Citan Crewbus

"Наші інвестиції в оновлення модельного ряду стали приносити свої плоди", - зазначив керівник італійської компанії Гарольд Уестер.

У 2015 році компанія Maserati розраховує продати близько 50 тисяч машин. За твердженням представників італійського виробника, близько половини продажів припаде на новий кросовер Levante, прем'єра якого очікується в 2014 році.

Зараз ви читаєте новину «Попит на автомобілі Maserati збільшився майже в чотири рази». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі