четвер, 28 березня 2019 07:30

Із Таврії зробили електрокар за 7 місяців

Із Таврії зробили електрокар за 7 місяців
У Дніпрі троє чоловіків перетворили "Таврію" пікап на електрокар.Фото:Cars.ua

У Дніпрі троє чоловіків перетворили "Таврію" пікап на електрокар.

Повне переобладнання коштувало близько 90 тис. грн, які окупляться уже за півтора року, а запас ходу в автівки становить 150 км, повідомляє ТСН.

На підготовку проекту саморобного електрокара чоловіки витратили три місяці, ще чотири – на складання. Після тестів автомобіль зареєстрували у державному авто-транспортному проектному інституті та у Сервісному центрі МВС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двигун електромобіля вперше увійшов у топ 10

Розробники стверджують, що максимальна швидкість, якої може досягнути машина – близько 100 км/год. У перспективі чоловіки планують виготовляти такі автівки під замовлення.

"Ми намагалися зробити так, щоб усі наші конструкторські рішення, напрацювання ми могли запропонувати звичайним людям", - говорить розробник.

Усю необхідну інформацію чоловіки знаходили на YouTube, після шукали потрібні комплектуючі в Україні.

У Луцьку чоловік переобладнав двигун своєї Таврії і тепер "заправаляє" її дровами. Такий автомобіль легко розганяється до 80-90 км/год. Замість палива можна використовувати будь-яке дерево, крім хвойного. Перед використанням його потрібно висушити та подрібнити.

Зараз ви читаєте новину «Із Таврії зробили електрокар за 7 місяців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі