пʼятниця, 04 жовтня 2024 22:06

Renault показала футуристичну концепцію Emblème
4

Французький автовиробник Renault показала нову концепцію Emblème.

Новинку назвали уособленням майбутнього компанії. Вона має на 90% нижчі витрати CO2 завдяки передовій водневій силовій установці, яку використовують як подовжувач запасу ходу, передає Renault.

Футуристична модель стане представником сегмента C. Вона має виконання Shooting Brake, тож поєднує у собі риси седана та купе-кросовера.

Авто має довжину 4,80 м та довгу колісну у 2,90 м. Висота моделі становить лише 1,52 м завдяки стрімкій лінії даху.

Уперше показали концепцію Emblème
Фото: Renault
Уперше показали концепцію Emblème
Уперше показали концепцію Emblème
Уперше показали концепцію Emblème

Emblème нагадує стиль моделей Renault кінця 1990-х років, але відрізняється футуристичними лініями, камерами замість дзеркала й ромбовидними ліхтарями. Дизайн салону не показали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Електрична поп-ікона: показали фото нового Renault 5 E-Tech Electric

Плоске днище, камери замість дзеркал, аеродинамічні колісні диски та плавники на капоті, дозволили досягнути коефіцієнту лобового супротиву в 0,25. Це сприяє кращій аеродинамічній ефективності.

В основу концепції Emblème поклали платформу AmpR Medium. Вона є еволюцією платформи CMF-EV, що лежить в основі Megane E-Tech і Scenic E-Tech.

Автомобіль має вагу в 1750 кг, нікель-марганцево-кобальтову акумуляторну батарею ємністю 40 кВт-год, водневий силовий агрегат та електромотор, що видає 218 кінських сил. Загальний запас ходу автівки становить 1000 км, за умови декількох п'ятихвилинних заправок на водневих станціях.

Представили новий кросовер Renault Rafale 2024.

Також показали фото бюджетного кросоверу Renault Duster третього покоління.

Зараз ви читаєте новину «Renault показала футуристичну концепцію Emblème». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі