четвер, 13 липня 2017 12:25

"Прощавай, легендо": Dodge Viper більше не випускатимуть

Компанія Dodge припинила виробництво суперкара Viper. На початку липня з конвеєра зійшов останній екземпляр. Його пофарбували у золотий колір.

Dodge Viper вимушені були зняти з виробництва з міркувань безпеки. За новими державними вимогами: у 2018 році всі нові автомобілі на території США повинні бути з боковими подушками безпеки. А салон суперкара виявився занадто тісним для них, повідомляють у pickup-center.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як користуватися кондиціонером в автомобілі, щоб не захворіти — 5 порад

Останні Dodge Viper оснащувалися двигуном V10 об'ємом 8,4 л. Під капотом цих суперкарів було 600 к.с. В Америці Viper коштував від $ 93 тис. за версію купе і $ 92 тис. - за родстер.

Автор: pickup-center
  Останній Viper був золотого кольору
Останній Viper був золотого кольору

На честь припинення випуску цієї моделі компанія Dodge випустила обмежену кількість 5-ти особливих версій суперкара. Серед них - кращі представники модельного ряду за всі роки існування автомобіля.

Останню в історії машину Viper золотого кольору передали відомим в Америці шанувальникам цього авто - родині Раух з Техасу. Вони володіють найбільшою колекцією Viper в світі. У їхньому гаражі знаходяться 40 Viper різних років випуску, починаючи з 1992 р.

Автор: pickup-center
  Останній Viper був золотого кольору
Останній Viper був золотого кольору

У мережі з'явилися шпигунські фото нової Toyota Land Cruiser Prado 2018. Помітно, що оновлений позашляховик істотно змінився ззовні. Іншою стала форма передніх фар. Більш агресивно виглядає бампер та решітка радіатору. Задня частина позашляховика залишилася такою ж, як була до рестайлінгу.

Зараз ви читаєте новину «"Прощавай, легендо": Dodge Viper більше не випускатимуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі