четвер, 15 травня 2014 11:25

Останній екземпляр "космічної" спецверсії Lamborghini Aventador відправиться в Китай
9

Останній Lamborghini Veneno знайшов свого господаря. Автомобіль є одним з найбільш рідкісних у світі - мікросерія налічує чотири автомобілі, один з яких (з порядковим номером 0) з самого початку призначалася для музею компанії.

Два з трьох останніх були продані ще до офіційної прем'єри, яка відбулася на Женевському автосалоні 2013 року; рік потому господаря знайшов останній екземпляр.

Фотографи-шпигуни зняли білий Veneno з обробкою в кольорах італійського прапора в Гонконзі, але кінцева точка його подорожі - Макао, де проживає його новий власник, який побажав залишитися невідомим.

До речі, господарі двох перших Lamborghini Veneno червоного і зеленого кольорів (тут знову обігрується тема італійського триколору) не стали шифруватися і охоче давали торік інтерв'ю автомобільним ЗМІ. Антуан Домінік і Кріс Сінгх - американці, перший з них володіє нью-йоркським представництвом Lamborghini, а другий займається інвестиціями у Флориді.

Ювілейна спецверсія Aventador з 750-сильним мотором обійшлася кожному в 4 мільйони доларів.

Зараз ви читаєте новину «Останній екземпляр "космічної" спецверсії Lamborghini Aventador відправиться в Китай». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі