пʼятниця, 19 липня 2013 12:03

Намісник Лаври розповів про свої "Мерседеси", ціною у мільйон гривень

Намісник Києво-Печерської Лаври владика Павло (УПЦ МП) дає свій дорогущий "Мерседес" учням духовних шкіл на прокат на весілля.

Про це він розповів в інтерв'ю виданню "Вести".

На запитання, про часті докори громадськості і ЗМІ, що він їздить на дорогих автомобілях і розкошує, владика відповів: "Розкіш - це коли ти відпочиваєш де-небудь на островах. А машина - це засіб пересування. У мене "Мерседес" 1998 року випуску, яким користуються всі, оточуючі мене. Я завжди даю цю машину учням наших духовних шкіл на весілля. Буває, виходжу і дивуюся - на номерах машини написано, наприклад, "Саша + Юля". Мені не шкода".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Намісник Лаври Павло накинувся на журналістку і звинуватив її у блуді

Духівник також зазначив, що на його 50-річний ювілей йому подарували ще один, сучасніший "Мерседес".

"А на чому мені їздити? Я пропонував - нехай мені зроблять хорошу українську машину, і я буду їздити", - обурився владика Павло.

"Щось на кшталт "папамобіля"?, - запитали в нього.

"Можливо, і не відмовлюся. Але знаєте, скільки він коштує? Три "Мерседеси". Ось написали, що Папа Римський пересів у мікроавтобус, а коштує цей автобус 300 тис. євро", - наголосив настоятель Лаври.

/media/video/507695/1_507695.mp4

Зараз ви читаєте новину «Намісник Лаври розповів про свої "Мерседеси", ціною у мільйон гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

190

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі