понеділок, 22 грудня 2014 15:50

Міліція завела "кримінал" через інцидент з "айдарівцями" на Бориспільскій трасі

Міліція завела "кримінал" через інцидент з "айдарівцями" на Бориспільскій трасі

На вихідних люди в формі бійців батальйону "Айдар" на Бориспільскій трасі побили водія одного з автомобілей.

Інцидент зафіксував відеореєстратор постраждалого.

За словами автора відео, "п'яні люди на машинах з "Почесной варти" (бійці з бальйону "Айдар"), яких супроводжували машини Автомайдану, влаштовують свавілля на трасі Бориспіль-Київ: рухаючись по трасі з забороненою швидкістю 40 км/год, займають всі полоси, блокують рух всього транспорту, а потім підрізаючи авто б'ють водіїв транспортних засобів".

В автомобілі на момент нападу також була вагітна дружина потерпілого.

В МВС України Gazeta.ua повідомили, що по даній справі відкрите кримінальне провадження за статтею 125 Кримінального кодексу України "Умисне легке тілесне ушкодження". За словами речника МВС Миколи Жуковича потерпілий стверджує, що його зупинили, побили та пошкодили авто саме бійці батальйону "Айдар", однак хто ці люди зараз встановлює слідство.

Крім того, в МВС зазначили, що один з членів ГО "Автомайдан" подав заяву, в якій вказано, що на момент цієї події автомобіль на Бориспільській трасі начебто грубо порушував ПДР і створював аварійну ситуацію. Чи був це саме автомобіль постраждалого - в МВС не уточнили.

Відзначимо, що на сторінці "Автомайдану" в Facebook 20 грудня є фото автомобілів "Автомайдану" і батальйону "Айдар", які рухалися по Бориспільській трасі.

 

 
Зараз ви читаєте новину «Міліція завела "кримінал" через інцидент з "айдарівцями" на Бориспільскій трасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі