понеділок, 27 жовтня 2014 13:26

Лише 9% кримських автомобілістів обміняли українські права на російські

Лише 9% кримських автомобілістів обміняли українські права на російські
Фото:bigmir.net

У Криму за півроку лише 9% водіїв обміняли українські водійські посвідчення на права російського зразка, і тільки 12% власників транспортних засобів змінили на своїх авто українські держномери на російські.

Як заявив в інтерв'ю "Крыминформу" начальник Сімферопольського відділення МРЕВ Управління ДАІ Криму Сергій Фомін, на сьогоднішній день в цілому по півострову проведена заміна реєстраційних знаків у 94,1 тисячі транспортних засобів. Нові водійські посвідчення на сьогодні отримали понад 93 тисячі кримчан.

За його словами, в Сімферополі російські номерні знаки отримали власники 28,7 тисяч автомобілів, російські водійські права - 22,7 тисяч водіїв. Сергій Фомін також зазначив, що всього в Криму до входження до складу Російської Федерації було зареєстровано близько 800 тис одиниць транспорту і видано більше 1 мільйона водійських посвідчень.  

Зараз ви читаєте новину «Лише 9% кримських автомобілістів обміняли українські права на російські». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі