середа, 03 лютого 2021 13:43

Яким буде перший автомобіль Apple
2

Яким буде перший автомобіль Apple
Фото: Hyundai
Яким буде перший автомобіль Apple

Задля створення свого автомобіля американська корпорація Apple планує співпрацювати з корейською компанією Hyundai. Посилаючись на власні джерела, аналітик Го Мінджіу поділився новими подробицями про розробку першого автомобіля Apple.

Базою для електрокара стане платформа E-GMP, яка розроблена для електрокарів Hyundai, Ioniq і Kia. Виробництво автомобіля відбуватиметься на одній із фабрик Kia, що розташована в США, інформує MaCRumors.

Hyundai Mobis відповідатиме за проєктування і виробництво деяких деталей. Apple сконцентрується на програмній та апаратній частині, що відповідає за функцію автономного водіння та процесах, пов'язаних з роботою акумуляторів. Apple також працюватиме над дизайном екстер'єру, інтер'єру та інтеграцією транспортного засобу зі своєю екосистемою.

Автомобіль Apple позиціонуватимуть як модель вищого класу. Коштуватиме значно дорожче за звичайні електромобілі. Презентацію новинки запланували на 2025 рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До сотні за 3 с. - у Києві помітили Ferrari за 17 млн

Компанія Tesla оголосила про старт продажів оновлених Model S і Model X. Замовлення на них прийматимуть через інтернет.

Зараз ви читаєте новину «Яким буде перший автомобіль Apple». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі