середа, 06 січня 2021 12:05

Ferrari випустить одразу 3 нові паркетники, зокрема електричні
7

Крім уже анонсованого проєкту Ferrari Purosangue, який презентують цьогоріч, у конструкторському бюро компанії працюють ще над 2 перспективними кросоверами.

Вони отримали заводські назви F244 та F245, повідомляє британське видання CAR Magazine.

Ferrari Purosangue являтиме собою традиційний спортивний кросовер із гібридним силовим агрегатом. Щодо цього, то основним конкурентом та зразком став Porsche Cayenne. Під час створення шасі Purosangue використовували досвід роботи над серійними повнопривідними Ferrari FF та GTC4Lusso.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бамблбі йде на пенсію: перестануть випускати культову модель Chevrolet

Фото: carmagazine.co.uk

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Реєстрація автомобілів подорожчає

Щодо нових моделей, то вони будуть повністю електричні. За основу візьмуть модульну електричну платформу, яка дозволить встановити до 4 електромоторів та комплект батарей, сумарною місткістю до 80 кВт/г. Інтегрований у силову структуру кузова, плоский батарейний модуль дозволить максимально знизити центр ваги. Повний привід буде реалізований завдяки системи векторизації тяги і розподілу моменту індивідуально на кожне з коліс за допомогою індивідуальних електромоторів.

Перші клієнти отримають кросовери на початку 2022 року. Орієнтовна вартість новинки становитиме €300 тис. Поява 1-го в історії компанії SUV допоможе подвоїти продажі до 16 тис. на рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стартував продаж крихітного двомісного електрокара від Toyota

Porsche Taycan з березня продають в Україні. Це один із найбільш досконалих електромобілів у світі із можливістю найшвидше заряджатися. Модель пропонують у 3 версіях - 4S, Turbo, Turbo S. Вони відрізняються швидкістю розгону, потужністю, запасом ходу та іншими особливостями.

Зараз ви читаєте новину «Ferrari випустить одразу 3 нові паркетники, зокрема електричні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі