середа, 27 серпня 2014 13:24

Дніпропетровська ОДА розпродає службові автомобілі

Дніпропетровська ОДА розпродає службові автомобілі
Фото:board.com.ua

Дніпропетровська облдержадміністрація виставила на продаж автомобільну техніку свого гаража.

"Все це зроблено з метою економії державних коштів та недопущення видатків бюджету, було скорочено чисельність службового автотранспорту, що належить Дніпропетровському обласному комунальному підприємству "Спецавтобаза"", - повідомили в прес-службі Дніпропетровської ОДА.

Аукціон з продажу провела товарна біржа "Катеринославська". На продаж були виставлені 17 лотів. Найдешевший Опель Омега за 11 тис 118 грн, найдорожчий - ГАЗ 13 легендарна "Чайка" за 300 тис 109 грн.

"Цікаві лоти, які сьогодні представлені на торгах, - це ГАЗ-13 і ГАЗ-14 (Чайки), які для нас є раритетом, хоча в свій час їх була випущена достатня кількість, і сьогодні вони в ходу", - зазначив директор "Спецавтобаза" Сергій Журавель.

В аукціоні взяли участь 10 покупців на 6 автомобілів. Не продані лоти будуть реалізовані при наступних торгів, які мають відбутися не пізніше ніж через 2 тижні.

Зараз ви читаєте новину «Дніпропетровська ОДА розпродає службові автомобілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі