четвер, 06 листопада 2014 19:35

Британці презентували найдорожчу версію Range Rover
6

Спецпідрозділ Jaguar Land Rover з назвою Special Vehicle Operations (SVO) об'єднав зусилля з британською компанією Holland & Holland для створення нової спецверсії Range Rover, яка стала найдорожчим RR в історії.

Розробники закріпили за моделлю ще й звання найрозкішнішого Range Rover. За основу тут взята довгобазна версія позашляховика - зовні новинку виділяють лише темно-зелений колір (фірмовий колір Holland & Holland), особливі беджі і стилізована решітка радіатора, тоді як всередині куди цікавіше. По-перше, це два роздільних задніх сидіння (обидва - з електроприводом) з високою консоллю посередині і розкладними столиками. По-друге, це набір вставок зі спеціальною гравіюванням (поруч із селектором КПП і над бардачком).

Найцікавіше тут - в багажнику, де розташований ящик для зберігання зброї, оброблений такими ж деревом та шкірою, як і салон. Крім того, у відкидній кришці багажника є висувна секція, яка може допомогти перевзутися або виступити в ролі столика на пікніку.

Land Rover і Holland & Holland будуть випускати всього по 40 штук таких RR (з 339-сильним дизелем або бензиновою "вісімкою" потужністю 510 л. с.) в рік. Кожен обійдеться мінімум в €230 000.

Зараз ви читаєте новину «Британці презентували найдорожчу версію Range Rover». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі