пʼятниця, 07 листопада 2014 11:52

Bentley виклали відео зі своїм першим серійним позашляховиком

Bentley виклали відео зі своїм першим серійним позашляховиком

Компанія Bentley опублікувала видеотизер свого першого серійного кросовера. В ролику можна побачити загальні риси кузовних деталей новинки, а також окремі деталі інтер'єру.

Офіційна анотація до відео досить скупа. У Bentley лише підкреслюють, що новий кросовер не тільки буде ідеально вписуватися в будь-яке середовище, але також буде неймовірно комфортним автомобілем.

Так само вже відомо, що автомобіль буде побудований на платформі MLB Evo і буде доступний з одним з двох моторів - 4,0-літровим двигуном V8 або 6,0-літровим агрегатом W12. Крім того, на 2017 рік запланована і прем'єра гібридної версії автомобіля.

Більш того, глава Bentley Вольфганг Дюрхаймер навіть обмовився про ціну довгоочікуваного SUV. За його словами, вона буде починатися з позначки 130 000 фунтів стерлінгів (приблизно 221 400 доларів). Ну а офіційна прем'єра серійного кросовера Bentley напевно пройде вже на одному з найближчих автошоу.

Зараз ви читаєте новину «Bentley виклали відео зі своїм першим серійним позашляховиком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі