понеділок, 28 червня 2021 10:00

Автовикуп - простий спосіб швидко і вигідно продати автомобіль в Києві

Автовикуп - простий спосіб швидко і вигідно продати автомобіль в Києві
Сервіс викупу автомобілів "СкупАвто" працює по всій території України

Потрібно терміново продати автомобіль в Києві? Зверніть увагу на послугу викупу авто. Автовикуп здійснює викуп транспортних засобів будь-якого виду. Головна відмінність від інших способів продажу авто - завдяки автовикупу не потрібно шукати покупця. Компанія, яка здійснює викуп авто (наприклад: https://skupavto.com.ua) безпосередньо купує у Вас автомобіль. Швидко і без посередників.

Достатньо зателефонувати, або ж залишити заявку на сайті. Вам передзвонить менеджер, для уточнення марки, моделі, року випуску авто. А також задасть пару питань про комплектації і стан машини. Таким чином Ви отримаєте онлайн оцінку авто, а також дізнаєтеся її реальну ціну. Якщо ціна влаштовує - до Вас оперативно приїде експерт-оцінювач для детального огляду авто, складання документів та передачі грошей. Результат: продаж автомобіля в перебігу декількох годин без зайвих нервів.

Які авто скуповує автовикуп?

Приймаються на викуп будь-які автомобілі: легкові, вантажні, а також спецтехніка. Автомобіль може бути в будь-якому кузові і будь-якому комплектації. Однак, в процедурі викупу авто буде відмовлено, якщо виявиться, що автомобіль в угоні. Тому, попередньо автомобіль проходить відповідну перевірку.

Транспортний засіб може бути в будь-якому стані: новим, старим, після аварії, авто після ДТП, після пожежі. Звичайно ж, від стану автомобіля безпосередньо залежить ціна, яку запропонує автовикуп. Ціна викупу досягає 90% ринкової вартості.

Які документи потрібні?

Для здійснення всіх процедур Вам потрібно буде мати при собі паспорт громадянина України (або ID-карту), ІПН, а також технічний паспорт авто. Процедура проходить при повному дотриманні законодавства України.

Де працює автовикуп?

Сервіс викупу автомобілів працює по всій території України (у всіх обласних центрах і містах, крім тимчасово окупованих територій). Звичайно ж, Автовикуп Київ скуповує машини в будь-якій точці столиці України. Експерт-оцінювач прибуде в будь-яке зручне місце і час. Якщо машина не на ходу, то евакуатор надається безкоштовно.

Переваги сервісу викупу автомобілів

• Простота: достатньо зателефонувати або залишити заявку на сайті
• Вигода: Ви отримаєте максимально можливу ціну за свій транспортний засіб
• Безпека: Працюємо на ринку купівлі-продажу автомобілів в Україні вже понад 10 років

Зверніться прямо зараз за телефоном: +380961611808 та вигідно продайте машину вже сьогодні..

Зараз ви читаєте новину «Автовикуп - простий спосіб швидко і вигідно продати автомобіль в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі