вівторок, 29 липня 2014 16:06

Американці презентували триколісний "спорткар" Polaris Slingshot
4

Американська компанія Polaris, що займається виробництвом квадроциклів, мотоциклів і снігоходів, представила триколісний автомобіль під назвою Slingshot. Модель, виконана в стилістиці спорткара KTM X-Bow, зможе скласти конкуренцію трициклам Morgan, Campagna і Epic.

Габаритна довжина новинки, побудована на сталевій рамі, становить 3800 міліметрів, ширина - 1960 міліметрів, висота - 1318 міліметрів, а розмір колісної бази і величина дорожнього просвіту досягають 2667 і 127 міліметрів відповідно. Маса - 782 кілограма.

В рух трицикл приводить 2,4-літровий бензиновий двигун GM Ecotec потужністю 173 кінські сили (225 Нм). Коробка передач - п'ятиступінчаста механічна. Крутний момент передається на задні колеса за допомогою ременя, посиленого вуглецевим волокном. Динамічні характеристики не повідомляються.

Модель обладнана ABS, системою стабілізації і трекшн-контролем. На даний момент для Polaris Slingshot доступні дві модифікації - базова і SL. Перша з них має 17-дюймові колісні диски спереду і 18-дюймовий ззаду, а друга - 18-дюймові спереду і 20-дюймові ззаду.

Кузов зроблений з полімерних матеріалів, сидіння обшиті непромокаючої тканиною, а на центральній консолі розташований 4,3-дюймовий екран мультимедійної системи з камерою заднього виду, шістьма динаміками, можливістю підключення зовнішніх пристроїв по Bluetooth і через USB-порт. Також у салоні передбачено три замикаються відділення для дрібниць.

В США ціни на Polaris Slingshot починаються від 19,9 тисячі доларів. Версія SL обійдеться в 23,9 тисячі доларів.

Зараз ви читаєте новину «Американці презентували триколісний "спорткар" Polaris Slingshot». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі