пʼятниця, 19 жовтня 2012 09:45

Alfa Romeo вивела на дорожні випробування кроссовер CXover
5

Фото: Фото: autoevolution.com

Кросовер Alfa Romeo з'явиться на ринку наступного року. Компанія Alfa Romeo вивела на дорожні випробування свій майбутній кроссовер, який відомий під ім'ям CXover. Прототип поки "одягнений" в кузов хетчбека Giulietta, але до моменту серійного виробництва отримає власний екстер'єр і 300-сильний турбомотор.

Фотошпигуни застали прототип під час випробувань на дорогах Південної Європи. Очікується, що його довжина становитиме приблизно 4,4 м при ширині 1,8 м. Кросовер повинен буде отримати 20-дюймові колісні диски, але це не врятує його від необхідності конкурувати з цілою низкою відомих моделей. Як конкуренти кросовера називаються Ford Kuga, VW Tiguan, Mercedes-Benz GLK і багато інших.

Явною перевагою майбутнього полноприводника від Alfa Romeo можуть стати силовий агрегат і трансмісія. За деякими даними, CXover отримає дволітровий турбомотор, з якого планується зняти до 300 кінських сил, і постійний повний привід з розподілом крутного моменту до 60% на користь задньої осі. Однак ці цифри, як очікується, будуть справедливі для спокійного руху по твердих покриттях, а в більш складних умовах електроніка зможе варіювати розподіл моменту.

Alfa Romeo може випустити кросовер на ринок вже наступного році, відзначивши новинкою своє повернення на ринок Північної Америки.

Зараз ви читаєте новину «Alfa Romeo вивела на дорожні випробування кроссовер CXover». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі