Верещук мітить в міністри оборони. А професіонали вже скінчились?

Треба відмовлятись від риторики, що десь потрібна на відповідальній посаді "жінка/кішка/квасолина". Нам потрібні нормальні менеджери

Дещо із життя Ірини Верещук, яка претендує на посаду нового міністра оборони.

Моя думка така: з таким потенційним міністром війна буде ще років десять. І тоді точно ніякого Криму, НАТО і стратегічних безпекових союзів із США. Це якийсь лютійший комсомол, якому пофіг, якою сферою займатись, аби обіймати елітну посаду.

Населення, якого всього 5,5 млн, готове витратити свої податки на ракети із США, Ізраїлю і Швеції, а не на всяку прутню і серіали

У 2019 року Верещук заявляла, що вступ до НАТО стане "конфліктогеном з Росією", і вона особисто підтримує "фінську модель". Тут особливої уваги заслуговує безпекова експертиза про "фінську модель". Тільки от Фінляндія уже маше нам лапкою із НАТО. І там всерйоз готують громадян у разі війни з РФ. Зі свіжих новин – фінський уряд веде перемовини із США про "нову угоду щодо довгострокового розміщення американського контингенту". А пріоритетом закупівель для армії назвали ракети класу "земля-повітря", протитанкові комплекси, різні ніштяки для ППО. Населення, якого всього 5,5 млн, за соцопитуваннями, готове витратити свої податки на ракети із США, Ізраїлю і Швеції, а не на всяку прутню і серіали.

Додатково з самого старту в НАТО Фінляндія виступила організатором одразу двох великих натовських навчань на півночі своєї території. Кілька тисяч військових якраз відпрацьовували комбіновану потенційну атаку з боку кордону болотяних.

Якщо ми говоримо про наше оборонне майбутнє – десь така "фінляндизація" нам треба. НАТО, угоди із США і важливі закупівлі, щоби кончені сусіди нас дуже боялись.

І до речі, фінам на самому старті пояснили на офіційному рівні, що після вступ в НАТО в разі війни "фіни в першу чергу захищатимуть свою державу, але подбають про якісних союзників".

І ще одне по Верещук.

Мені дуже не подобаються маніпуляції про "нам треба жінка на посаді міністра оборони".

Нам потрібні не шоугьорли і барбі на чолі стратегічного міністерства – нам потрібні професіонали

Нам потрібні не шоугьорли і барбі на чолі стратегічного міністерства – нам потрібні професіонали. Людина, яка здатна бути менеджером і порахувати скільки курток, картоплин і снарядів потрібно на одного солдата в умовах інтенсивної війни.

Я не бачу жодного практичного сенсу від перебування якоїсь жінки на якійсь посаді, якщо вона не фахівець, не спеціаліст і не якісний менеджер. Яку би посаду ти не узяв, де перебувала Верещук ДО – там одна лютєйша є**ніна. То давайте зробимо по "6,5 тис. стипендії студентам із ОРДЛО", то нам треба шатли на Чонгарі, то американська розвідка нам не указ.

Досить уже вип'ячувати свої первинні статеві ознаки для просування в кар'єрі і так далі. Кажу це як жінка, для якої завжди на першому місці були "самолеты, а д̶е̶в̶у̶ш̶к̶и̶ мальчики потом". Кажу це як жінка, у якої день дуже сильно розколювалась голова після того, як я послухала для матеріалу лекції нинішньої послиці в Болгарії. Такі жінки на посадах – це удар з ноги усім талановитим і фаховим представницям жіночої статі.

Коли в твоєї армії не вистачає літаків, дронів і артилерії, менше за все згадуєш про ліфчики, помади і укладки

Коли в твоєї армії не вистачає літаків, дронів і артилерії, менше за все згадуєш про ліфчики, помади і укладки. Перша думка – де грьобані фахівці серед 37 млн громадян?

Треба відмовлятись від риторики, що десь потрібна на відповідальній посаді "жінка/кішка/квасолина". Нам потрібні нормальні менеджери і професіонали. І мені абсолютно однаково, що саме у них під костюмом з тонкої італійської шерсті.

До речі, за іронією долі, коли йшла мова про відставку бездарного Андрія Тарана з посади міністра оборони, тоді на "плюсах" теж обговорювали "кандидатуру першої жінки на посаду міністра". І о боги, хто ж це був? Ірина!

P.S. Порада для всіх жінок. Хочете поваги і роїв ухажорів – ставайте якісними фахівцями своїх сфер. Успіх і фаховість – це потужний магніт і афродизіак.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі