Гунько Олександр
Оглядач відділу "Коментарі" "Газети по-українськи". Поет, перекладач.
30.03.2013
60

"Регіонали" визнають, що народ їх ненавидить

Симптоматичні події почали відбуватися в різних регіонах країни. У Тернопільській міській раді п'ять з 11 депутатів вийшли з фракції Партії регіонів і створили свою власну фракцію "Зелена планета".  Та це на Заході, скажете ви, там "регіонали" і раніше не мали серйозної підтримки.

А ось те, що відбулося у твердині Партії регіонів - Донецьку - показує, що і там люди доведені до краю. Інакше як пояснити той факт, що власну владу почали критикувати видні "регіонали" І якщо мер Донецька, голова міської організації ПР Олександр Лук'янченко тільки констатував, що реформи, які ініціює президент і реалізує уряд, приносять розчарування населенню і викликають недовіру у населення до влади, то нардеп Юхим Звягільський рубонув з плеча:

- Прокляття, критика, взагалі неможливо з людьми вести розмову, і мери говорять: "Нічого немає грошей, у плані - нуль". Ні газифікації, ні каналізації, ні охорони здоров'я - нуль, нічого! Я ставлю запитання, скільки ж ви будете сидіти на цих грошах і коли ви почнете все це ділити? - поставив він риторичне запитання голові обласної ради Андрію Федоруку. Такий крик душі з'явився у нього після прийому виборців у своєму окрузі.

Отже, навіть авторитетні особи Партії регіонів змушені визнати, що народ починає їх люто ненавидіти, причому ця "зараза" уже докотилася до Сходу. Але нічого дивного в цьому нема. Рано чи пізно "проффесіонали" сядуть у калюжу. Або у камеру.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

60

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі