неділя, 14 квітня 2024 17:54

Трамп звинуватив Байдена в атаці Ірану на Ізраїль

Трамп звинуватив Байдена в атаці Ірану на Ізраїль
Кандидат у президенти США Дональд Трамп цинічно відреагував на атаку Ірану на Ізраїль. Фото: Getty Images

В атаці Ірану на Ізраїль винен чинний президент США Джо Байден.

Про це заявив кандидат у президенти Дональд Трамп, який відреагував на масований обстріл Ізраїлю у ніч проти 14 квітня. Трамп заявив, що "якби він був президентом", то Іран не атакував би Ізраїль. Про це повідомляє The Hill.

"Я хочу сказати, що Бог благословить народ Ізраїлю - він зараз під ударом. Це тому, що ми проявляємо велику слабкість. Цього б не сталося. Велика слабкість, яку ми продемонстрували, неймовірна, і цього б не сталося, якби я був на посаді. Ви це знаєте, вони це знають, це знають усі", - вважає він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Світ не може чекати": Зеленський відреагував на удари Ірану по Ізраїлю

Експрезидент стверджує, що якщо він прийде до влади у США, то начебто "відродить американську силу за кордоном, і відновить американську силу вдома"

"Ми надсилаємо нашу абсолютну підтримку всім, хто опинився в небезпеці. Це напад, який не повинен був статися. Я відроджу американську силу за кордоном, і ми відновимо американську силу вдома", - сказав він.

Іран вночі проти 14 квітня завдав ударів ракетами та дронами по території Ізраїлю. В Єрусалимі та інших містах було чути вибухи.

Іран під час атаки у ніч на 14 квітня випустив по Ізраїлю понад 300 ракет і безпілотників.

Зараз ви читаєте новину «Трамп звинуватив Байдена в атаці Ірану на Ізраїль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі