четвер, 31 серпня 2023 00:17

П'ять ознак, що ви знайшли того самого чоловіка

П'ять ознак, що ви знайшли того самого чоловіка
Кожна жінка хоче знати, чи довіряти майбутньому обранцю. Важливі моменти, які краще за слова говорять про велике кохання. Фото: Pinterest

Кожна жінка хоче знати, чи довіряти майбутньому обранцю.

Важливі моменти, які краще за слова говорять про велике кохання. Варто звернути увагу на п'ять ознак, які покажуть, чи того чоловіка ви обрали.

Вам подобаються ваші відмінності

Кажуть, що "протилежності притягуються", і часто це насправді так. Але народна мудрість "забуває" попередити, що з часом ті яскраві риси, які так дивували і захоплювали закоханих на перших побаченнях, можуть стати причиною подразнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Важке дихання та стогін: що чоловіки хочуть чути під час сексу

Ви радієте успіхам один одного

Як не дивно, для багатьох пар "слабкою ланкою" стають не важкі часи, а, навпаки, кар'єрні або фінансові досягнення одного з партнерів.

Ви один одному довіряєте

У кожного з нас в душі є невеликий секретний куточок, особистий "таємний сад", і тут немає нічого поганого, якщо ви не вирощуєте в ньому отруйні колючки. Зате коли вас щось турбує, радує, засмучує або лякає, "ваш" чоловік буде першим, з ким вам захочеться це обговорити.

У вас нормальні стосунки з його друзями та родичами

Акцент на слові "нормальні". Тобто ви не зобов'язані один одного любити, але можете підтримувати комфортні відносини, які не порушують меж вашої пари. У будь-якому випадку всі ці люди були і залишаються частиною життя вашого чоловіка, і буде краще, щоб вас це цілком влаштовувало.

Поруч з ним вам легко бути собою

Свіжий манікюр, ідеальний макіяж і зачіска – традиційний must have букетно-цукеркового періоду відносин. А чи здатні ви зізнатися, що часом можете бути втомленою, невиспаною, просто не в дусі? Якщо ні вас, ні його це не бентежить, ваша пара на вірному шляху.

Секс покращує фізичний та емоційний стан. Крім цього секс – запорука близького зв'язку та гармонійних стосунків. Хороший оргазм може зняти стрес і зробити людину найщасливішою на землі. П'ять головних фактів, чому варто займатися сексом щодня зібрала Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «П'ять ознак, що ви знайшли того самого чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі