субота, 21 вересня 2019 15:30

"Ліпити соски було трохи незручно"
3

Фото: Євген Буряковський

Торт із намальованим котом

— Друзі ­подарували на день народження торт із намальованим котом. Замовляли заздалегідь в ­однієї нашої знайомої. Найприкольніше те, що кіт намальовий масляним кремом, і дуже талановито. Не уявляю, як так можна було — скопіювати картинку один в один, — розповідає мешканець Розсошенців Полтавського району Євген ­Буряковський, 29 років, — Торт важив 3 кіло, усередині мав безе, горіхи.

Торт у вигляді дамської сумочки

— Одне з моїх улюблених замовлень — торт у формі рожевої дамської сумки, — розповідає Василь зі Щербанів, 25 років. Торти на замовлення робить зі своєю матір'ю. Прізвище просить не називати. — Готували його на 4-річчя одній дівчинці. Важив 4 кілограми. Мабуть, самого декору з півкіло. Тоді продали його за 600 гривень.

Торт у формі жіночих грудей

— Замовили на мальчишнік нареченому. Друзі вирішили так пожартувати. Казали, що в нареченої зовсім маленькі груди, то хай хоч перед весіллям надивиться. Хоча, якщо чесно, ліпити соски було трохи незручно, бо поруч стояла мати.

Зараз ви читаєте новину «"Ліпити соски було трохи незручно"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають