вівторок, 10 вересня 2019 10:26

На Полтавщині закриють аварійний міст

На Полтавщині закриють аварійний міст
У Новосанжарському районі планують відремонтувати міст. Фото: exo.in.ua

Аварійний міст на території Крутої Балки Новосанжарського району Полтавської області збираються перекрити для ремонту.

Полагодити його пообіцяли представники агентства місцевих доріг, пише Ехо.

Споруда є частиною дороги С-171617 Мала Перещепина — Крута Балка. На мосту утворилося кілька глибоких ям. Перевізники відмовляються здійснювати автобусні рейси в цьому напрямку.

21 серпня в Крутій Балці відбулися слухання з цього приводу. Долучилися до обговорення начальник управління інфраструктури Полтавської ОДА Сергій Марчишинець, інженер агентства місцевих доріг і керівник технагляду В'ячеслав Закаблук, заступник голови Новосанжарської РДА Рита Верба.

Представник агентства пообіцяв, що за два тижні розпочнеться ремонт одного з двох мостів у населеному пункті.

"Із бюджету громади передбачено 200 тисяч гривень на дорогу від Крутої Балки до Вільного Степу. У вівторок 3 вересня місцевий депутат телефонував до Закаблука. Той сказав, що до кінця тижня приїде підрядник, який огляне міст і розпочне роботи", - говорить староста Крутої Балки Валентина Прудко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії обвалився найдовший дерев'яний міст

Також староста Крутої Балки розповіла, що в селі провели ямковий ремонт вулиць Партизанської і Набережної. На обидві виділено майже по 200 тис. грн. Роботи виконали працівники полтавського підприємства "Дорпродтрейд".

Кілька тижнів тому на міжміський маршрут Нові Санжари — Вільний Степ — Полтава не виїхав автобус. Перевізник відмовився виконувати рейс.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині закриють аварійний міст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають