пʼятниця, 18 жовтня 2013 12:07

Захарченко попросив, щоб на виборах міліція була "поза політикою"

Захарченко попросив, щоб на виборах міліція була "поза політикою"
Віталій Захарченко. Фото: news.liga.net

На виборах у 5 "проблемних округаз" 15 грудня повинно бути реалізоване право українців на вільне волевиявлення.

Про це заявив Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко, звертаючись до своїх підлеглих в ході колегії МВС у п'ятницю в Києві. При цьому він дав відповідне розпорядження своїм підлеглим.

"Почалися вибори в так званих проблемних округах. Попереджаю керівників територіальних підрозділів, яких це стосується: міліція діє виключно в рамках закону і є поза політикою. Громадяни повинні мати можливість вільно реалізувати своє конституційне право на вибір", - сказав міністр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ці вибори будуть ще бруднішими, ніж попередні" - екс-нардеп

Нагадаємо, в Україні 16 жовтня почався виборча кампанія з повторних виборів народних депутатів в одномандатних округах № № 94 (Обухів, Київська область), 132 (Первомайськ, Миколаївська область), 194 і 197 (Черкаси і Канів, Черкаська область) та 223 ( Шевченківський район, Київ).

16 жовтня розпочинається висування кандидатів у народні депутати, яке триватиме до 4 листопада включно. Кандидатів може висунути партія на з'їзді або вони можуть самовисуватися .

Повторні вибори в зазначених п'яти мажоритарних округах відбудуться 15 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Захарченко попросив, щоб на виборах міліція була "поза політикою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі