пʼятниця, 11 січня 2013 07:00

Анна Завальська вперше знялася оголеною

Автор: фото з сайта www.ictv.ua
 

Співачка 30-річна Анна Завальська вперше знялася оголеною для чоловічого журналу "Плейбой".

— Я завжди мріяла побачити себе збоку, — каже Анна Завальська. — Торік я почала сольну кар'єру. Тоді зрозуміла, що настав час для відвертої фотосесії. Коли мені подзвонив головний редактор журналу "Плейбой" і запропонував роздягнутися перед камерою, я одразу погодилася.

Фотосесія тривала 2 год. Перед камерами Анна позувала також у капелюсі й у білій чоловічій сорочці.

— Коли красива дівчина з'являється на обкладинці чоловічого глянцю, багато людей кажуть, що їй просто бракує чоловічої уваги. У моєму випадку це не так. Я вже давно є прихильницею фотографії у стилі ню. Колекціоную альбоми й захоплююся майстрами, які вміють красиво знімати оголене тіло. Я зламала стереотипи стосовно себе, вийшла за рамки звичного іміджу хорошої дівчини.

Анна Завальська разом із сестрою 29-річною Аліною з 2001-го співають у дуеті "Алібі". Сестрам не раз пропонували знятися оголеними.

— Для Аліни це — табу. Вона вважає, що її тіло може бачити лише коханий чоловік. У мене інша позиція. Артистка має бути сексуальною і не повинна соромитися свого тіла.

2010 року Аліна Завальська вийшла заміж за столичного журналіста Олександра Колодія, 35 років. Анна неодружена.

Зараз ви читаєте новину «Анна Завальська вперше знялася оголеною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі