вівторок, 08 січня 2019 15:19

Убивство студенток у Харкові: підозрюваного судитимуть у Туреччині

Автор: npu.gov.ua
  Підозрюваного у вбивстві двох іноземних студенток у Харкові судитимуть у Туреччині
Підозрюваного у вбивстві двох іноземних студенток у Харкові судитимуть у Туреччині
Підозрюваного у вбивстві 2 іноземних студенток у Харкові судитимуть у Туреччині. Матеріали для передачі до суду збирають харківські слідчі.

Батьки загиблих студенток вчора прилетіли до Харкова. Сьогодні, 8 січня, їм мають віддати тіла, розповів почесний консул Туреччини у Харкові Володимир Білий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція опублікувала фото підозрюваного у вбивстві турецьких студенток

"Батьки 2 дівчат знаходяться тут. Щоб тіла отримати, опізнати дівчат, речі, які у квартирі залишилися. Проводяться слідчі дії. Дівчата-турчанки і вбивця турок, і батьки із Туреччини. І слідство вже фактично на 100% проведене. Лише передати і будуть судити безпосередньо у Туреччині", - сказав Білий.

З'явилися подробиці вбивства іноземних студенток у Харкові. Відомо, що підозрюваний приїхав до своєї дівчини до Харкова 31 грудня і довго з нею спілкувався. Вона пояснила йому, що вони більше не пара і не будуть зустрічатися. Він вийшов із квартири, але потім повернувся. Убив дівчину. А потім її подругу, яка саме повернулася з магазину.

Зараз ви читаєте новину «Убивство студенток у Харкові: підозрюваного судитимуть у Туреччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі