середа, 25 жовтня 2023 20:23

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіянин зґвалтував жінку у Маріуполі за відмову виїхати до РФ. Його вже вирахували

Слідчі ідентифікували росіянина, який зґвалтував жінку у тимчасово окупованому Маріуполі.

51-річному громадянину Російської Федерації з Тюмені повідомили про підозру. Про це пише Офіс генерального прокурора України.

За даними слідства, росіянин з березня минулого року перебував в окупованому Маріуполі у складі четвертої окремої мотострілецької бригади.

"Навесні 2022 року в Маріуполі підозрюваний, відкрито демонструючи вогнепальну зброю, увійшов до підвального приміщення житлового будинку, де знайшли прихисток цивільні громадяни України", - розповіли правоохоронці.

Автор: gp.gov.ua
  Слідчі ідентифікували росіянина з Тюмені
Слідчі ідентифікували росіянина з Тюмені

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не дав машину, у нього вистрелили чотири рази" - показали обличчя росіян, які вбивали і катували цивільних

Почувши від однієї з жінок про небажання виїздити до РФ, окупант навів на неї вогнепальну зброю.

Погрожуючи розстрілом, росіянин наказав віддати паспорт і змусив прослідувати за ним у житловий будинок.

Там він наказав жінці зняти весь одяг, незважаючи на холод внаслідок тривалої відсутності опалення і вікон, а потім зґвалтував.

Досудове розслідування здійснює Головне слідче управління Національної поліції.

Росіяни під час окупації Херсонської області зґвалтували 16-річну вагітну дівчину. Також окупанти ґвалтували жінок віком від 19 до 83 років, повідомила Комісія ООН.

Служба безпеки України повідомила про підозру двом генералам і підполковнику країни-агресорки Російської Федерації, які командували обстрілом Херсона і вбили 24 цивільних.

Зараз ви читаєте новину «Росіянин зґвалтував жінку у Маріуполі за відмову виїхати до РФ. Його вже вирахували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі