понеділок, 17 червня 2013 18:46

На Рівненщині пенсіонерка молотком вбила 27-річного сусіда

На Рівненщині пенсіонерка молотком вбила 27-річного сусіда
Фото: 24tv.ua

78-річна мешканка села Серники Зарічненського району Рівненської області на власному подвір'ї вбила 27-річного сусіда, який в неї вдома чаркував разом з її сином.

Жінка п'ять разів вдарила односельця по голові молотком, а потім з сином його тіло викинула в річку. Про зникнення 27-річного чоловіка міліцію повідомила його матір. Правоохоронці за годину знайшли вбивць і тіло загиблого.

"Міліціонери оперативно встановили особу людини, з якою той ввечері розпивав алкогольні напої. Увагу працівників органів внутрішніх справ привернули краплі крові на траві його подвір'я. Після цього 55-річний господар зізнався, що вбивство скоїла його 78-річна матір", - розповідають у службі зв'язків з громадськістю обласної міліції.

Господар розповів міліціонерам, що того вечора, коли прийшла додому його матір, разом із сусідом чаркував. На обійсті чоловіки посварилися й почали битися. Пенсіонерка втрутилася в боротьбу й молотком вбила сусіда. Правоохоронцям вона пояснила, що їй здалося наче односельчанин душить її сина.

"Аби приховати злочин, жінка та її син кинули тіло сусіда в річку. Його згодом знайшов дільничний інспектор за 450 метрів від того місця", - зазначають в обласній міліції.

За фактом навмисного вбивства правоохоронці проводять розслідування. Пенсіонерку затримали. Вона перебуває в ізоляторі тимчасового тримання в Кузнецовську.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині пенсіонерка молотком вбила 27-річного сусіда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі