понеділок, 11 березня 2013 14:27

Аварія на залізничному переїзді у Кіровоградській області сталася через помилку водія?
5

Фото: Фото: Прес-служба ДСНС

Аварія на залізничному переїзді у Кіровоградській області сталася через неуважність водія.. У цьому впевнені як жителі селища Власівка, біля якого сталася аварія, так і працівники Державтоінспекції.

"Водій автомобіля MERCEDES не виконав вимоги дорожнього знаку "Проїзд без зупинки заборонено", не переконався у відсутності перешкоди та виїхав на залізничний переїзд на заборонений сигнал світлофора", - зауважила Олійник Світлана з прес-служби ДАІ у Кіровоградській області.

В результаті зіткнення чотири пасажири автобуса отримали тілесні ушкодження та доставлені до Світловодської ЦРЛ, двоє пасажирів загинули на місці пригоди, за життя ще однієї пасажирки 1955 року народження боролися лікарі Світловодської центральної лікарні, проте врятувати її, на жаль, не вдалося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аварія на переїзді. Внаслідок зіткнення маршрутки з поїздом загинуло три особи

"Не скажу, що там часто стаються аварії. Там переїзд такий, що видно з обох сторін Видно з кожного боку десь на півтора кілометра. А аварії стаються через людський фактор: водії не дивляться куди їдуть. А потяги ходять приблизно раз на добу. На мою особисту думку у цій аварії винен саме водій", - розповів мешканець селища Власівка Віктор Іванович.

Нагадаємо, 9 березня близько 13:00 на залізничному переїзді 20 км перегону Світловодськ – Недогарки на автодорозі Світловодськ – Власівка, водій автомобіля MERCEDES BENZ 1967 року народження скоїв зіткнення з тепловозом ЧМ-3, під керуванням машиніста 1988 року народження.

Зараз ви читаєте новину «Аварія на залізничному переїзді у Кіровоградській області сталася через помилку водія?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі