четвер, 02 травня 2024 06:48

Синоптики здивували прогнозом до кінця тижня

Синоптики здивували прогнозом до кінця тижня
В Україні подекуди пройде невеликий дощ. Фото: pixabay.com

2 травня в Україні переважатиме мінлива хмарність без опадів.

Лише у Сумській, Харківській та Луганській областях вдень місцями пройде невеликий дощ, повідомили в Українському гідрометцентрі.

Вітер буде північно-східний, на заході країни - південно-східний, 5-10 м/с. Температура вдень сягатиме +20...25°С, а у південній частині повітря подекуди прогріється до +27°С.

На 3-4 травня синоптики також прогнозують мінливу хмарність, без опадів. Вітер переважно північно-східний, 3-8 м/с. Температура вночі становитиме +8...13°С. Вдень буде у межах +18...23°С, на Закарпатті та в південних областях - до 25°С. 4 травня у північних, східних та більшості центральних областей прогнозують +14...19°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптикиня сказала, де чекати дощу

У столичному регіоні в четвер також мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура по Києву вдень становитиме +22...24°С. По Київській області - +20...25°С.

У Києві та по області 3-4 травня переважатиме мінлива хмарність. Буде сухо. Вітер північно-східний, 3-8 м/с.

Пилові бурі почали накривати ті регіони, де раніше про них практично не знали. Такі бурі стають усе частішими і ситуація лише погіршуватиметься із часом, пише The Telegraph.

Зараз ви читаєте новину «Синоптики здивували прогнозом до кінця тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі