пʼятниця, 03 травня 2024 12:39

Похолодання і заморозки: українців вразили прогнозом

У суботу в Україні повсюди буде сухо та сонячно.

Антициклон Sven забезпечить і сонце, і ясне небо, повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

"Тому 4 травня опадів в Україні не передбачається. Вітер буде північно-східний та східний, помірний. У південній частині країни можливі штормові пориви до 15-20 метрів за секунду. 4-5 травня на сході та північному сході (ймовірно місцями і в центрі, окрім Вінниччини) можливі заморозки. За попередніми прогнозами, із 8 травня в багатьох областях України загалом похолоднішає. А у ніч на 10 травня на півночі, заході та в центральних областях ймовірні заморозки", - написала вона.

Автор: facebook.com/tala.didenko
  Субота в Україні організує повсюди суху сонячну погоду
Субота в Україні організує повсюди суху сонячну погоду

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україну йде похолодання

Водночас температура повітря протягом дня завтра коливатиметься у комфортних межах, буде +14...19°С. У західних областях буде найтепліше: +18...22°С, на Закарпатті до +25°С.

У Києві 4 травня сухо сонячно та свіженько, +14...16°С.

На Великдень місцями дощі ймовірні на заході та півночі України, на решті території буде без опадів.

У Великодню ніч скрізь буде сухо та холоднувато, +4...8°С, а на сході +2...5°С. Але протягом дня 5 травня прогнозують +18...24°С.

Пилові бурі почали накривати ті регіони, де раніше про них практично не знали. Такі бурі стають усе частішими і ситуація лише погіршуватиметься із часом, пише The Telegraph.

Зараз ви читаєте новину «Похолодання і заморозки: українців вразили прогнозом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі