середа, 17 квітня 2024 09:10

Найкращий день весни: кому він підкине грошей і спокусливих пропозицій

Найкращий день весни: кому він підкине грошей і спокусливих пропозицій
Творчі люди відчують приплив натхнення. Не знехтуйте можливістю створити щось по-справжньому оригінальне й цікаве. Фото: pixabay.com

17 квітня не відмовляйтеся від можливості пізнати щось нове. Подорожуйте, знайомтеся з цікавими людьми.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цієї середи не сидітиметься на одному місці, - говорить астрологиня. - Прокинеться жага до пригод і яскравих вражень. Можна презентувати себе й свою роботу. Запускайте рекламу вашого бізнесу. Таланитиме креативним особам. Творчі люди відчують приплив натхнення. Не знехтуйте можливістю створити щось по-справжньому оригінальне й цікаве. Добре вестиметься торгівля. Але можливі затримки з транспортом і поставками. Враховуйте це. Пильнуйте за кермом. Не перевищуйте швидкості на автошляхах. Зросте кількість аварій. Бережіть очі від травм і надмірного навантаження. Не час підбирати нові окуляри. Грошей і спокусливих пропозицій цей день підкине Тельцям, Терезам, Скорпіонам і Водоліям. Для цих знаків середа стане найкращим днем весни".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Працездатність падає. Тривога викликатиме нервові зриви і безсоння. Люди намагатимуться вас повчати. Їхня критика виводиме з себе. Спробуйте промовчати. Вечір порадує хорошими новинами.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Почуватиметеся краще за всіх. Те, що тривожить інших, вас не турбує. У колі друзів розгледите нову симпатію. Цей роман має усі шанси закінчитися шлюбом.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Оптимістичний настрій бере гору. Ви на все матимете власну думку. Готові допомогти, підказати і розрадити. Не довіряйте поставленим діагнозам. З вас витягнуть гроші на лікування, якого не потребуєте.

Рак (22 червня - 22 липня)

Забудьте неприємний сон. Йому не судилося здійснитися. Надто чутливих людей може непокоїти безсоння. Не відмовляйте собі у повноцінному фізичному навантаженні. Відчуйте радість руху. Саме вона дозволить вам відволіктися від неприємних емоцій.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Подбайте про своє майбутнє. Добрий день для оформлення спадку чи майнового доручення. Контролюйте своє нетерпіння. Не будьте категоричними у висловлюваннях, щоб не відштовхнути тих, кого любите.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Гроші надходитимуть вчасно. Поповніть свої заощадження. Не час виставляти на продаж власну нерухомість. Не будьте егоїстичними. Враховуйте інтереси партнерів. Без взаємної згоди стосунки руйнуються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Таке кохання буває раз на сторіччя - любовний гороскоп на квітень

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Це час великих шансів і перемог. Цікаві пропозиції отримаєте на роботі. На вас чекає кар'єрний ріст і підвищення зарплатні. Робіть те, на що раніше не наважувалися. Запрошуйте на побачення людей, які подобаються.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Дослухайтеся до своїх бажань. Організм підкаже, чого йому бракує. Налягайте на вітаміни. Це підніме настрій і відновить сили. Якщо хтось хоче піти від вас, відпустіть. На їхнє місце прийдуть ті, хто вартий любові.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

У вашій кишені обмежена сума. Час замислитися над новими способами заробітку. Проте саме у цей день не розпочинайте нових справ. Спілкування з людиною набагато старшою віком буде вельми корисним. Дослухайтеся до її порад.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Надійте повідомлення від колишніх знайомих. Вас можуть знайти однокласники. Знайдіть час на зустріч з ними. То буде час приємних спогадів і спілкування.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Вкладати свої гроші у чужий бізнес не поспішайте. Повернути їх буде непросто. Збільшаться витрати на транспорт. Вчасно виходьте з дому. Підозри щодо коханих будуть безпідставними. Довіряйте дорогим людям. Не вимагайте пояснень.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Справи ідуть добре. Скористайтеся можливістю покращити своє матеріальне становище. Купіть собі давно вимріяну річ. Найцікавіші пригоди трапляться у дорозі. Не відмовляйтеся від спілкування з малознайомими людьми. Серед них буде багато цікавих співрозмовників. Ідеї, які почуєте у дорозі, стануть дуже корисними.

Квітень - час роздумів і відважних вчинків. Ті, хто ризикнуть і спробують щось нове, виграють. Астрологиня назвала знаки-щасливчики.

Зараз ви читаєте новину «Найкращий день весни: кому він підкине грошей і спокусливих пропозицій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі