середа, 22 травня 2024 10:06

Назвали різновид горіхів, які уповільнюють старіння

Назвали різновид горіхів, які уповільнюють старіння
Є вид горіхів, які є запорукою довголіття Фото: pinterest

Є багато корисних перекусів, які можна додати в щоденний раціон для того, щоб уповільнити старіння старіння.

Науковці знайшли зв'язок між довголіттям і горіхами кеш'ю.

Вони здатні позитивно впливати на здоров'я, якщо хочете уповільнити старіння, пише Health Digest.

За даними WebMD, кеш'ю багаті на магній, марганець, фосфор і цинк, а також вітаміни B6 і K. Крім того, вони є чудовими джерелами білка, який має вирішальне значення для запобігання погіршенню стану м'язів і антиоксидантів. Останні нейтралізують пошкодження вільних радикалів в організмі.

Ба більше, вживання правильної кількості кеш'ю пов'язане зі зниженням рівня "поганого" холестерину і може навіть запобігти інсульту та хворобам серця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які горіхи здатні контролювати артеріальний тиск

Дані вказують, що кеш'ю є чудовим продуктом проти старіння. Наприклад, в огляді 2023 року було вказано "істотну кількість доказів" того, що вживання кеш'ю та інших горіхів може знизити ризик серцево-судинних захворювань, ішемічної хвороби серця і фібриляції передсердь.

Додавання в раціон фісташок - відмінний спосіб підтримати і захистити здоров'я травної системи. Фісташки містять нерозчинну і розчинну клітковину, яка корисна для здоров'я кишечника.

Фісташки багаті поживними речовинами, які підтримують здоров'я серцево-судинної системи. Наприклад, фісташки є джерелом поживних речовин, що регулюють артеріальний тиск, таких як калій, а також тих, які підтримують здоровий рівень ліпідів у крові, таких як клітковина та мононенасичені жири.

Зараз ви читаєте новину «Назвали різновид горіхів, які уповільнюють старіння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі