четвер, 05 жовтня 2023 20:51

Культову гру Cyberpunk 2077 екранізують

Культову гру Cyberpunk 2077 екранізують
Гру Cyberpunk 2077 екранізують. Фото: CD Projekt Red

Польська студія CD Projekt Red заявила про співпрацю з медіакомпанією Anonymous Content у сфері розробки лайв-екшен проєкту (фільму чи серіалу), дія якого відбувається у всесвіті Cyberpunk 2077.

Поки що спільний проєкт знаходиться на ранній стадії розробки і в цей час йде пошук сценариста, який розповість "цілком нову історію" у світі Cyberpunk 2077. Про це пише ITC.

Anonymous Content - незалежна студія, яка створила серіали "Справжній детектив" та "Містер Робот", а також фільми, відзначені премією "Оскар", такі як "Легенда Г'ю Гласса" та "У центрі уваги".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У хітовій грі Cyberpunk 2077 з'явиться українська мова

У межах співпраці CD Projekt Red працює безпосередньо з головою телевізійного відділу Anonymous Content Studios Гарретом Кемблом, директором розвитку Раяном Шварцем і головним креативним директором Девідом Левіном.

Останній займався серіалами "Справжній детектив", "Світ Дикого Заходу" та "Справжня кров", а також брав участь у створенні перших сезонів "Гри престолів".

Проєкт буде розроблятися в тісній співпраці з творчою командою Cyberpunk 2077. Більш детальна інформація про проєкт буде доступна в міру розвитку партнерства між Anonymous Content та CD Projekt Red.

Польська студія CD Projekt RED 21 вересня випустила оновлення 2.0 для комп'ютерної гри Cyberpunk 2077.

Разом із ним у грі з'явилася українська локалізація, яка також доступна у свіжому доповненні Phantom Liberty.

У мережі з'явився скріншот з реплікою "От не могла ця вся русня поздихати десь у Пустці".

На російськомовних сторінках CDPR у VK і Telegram з'явилось повідомлення, в яких "перепрошують" російських гравців за репліки.

Зараз ви читаєте новину «Культову гру Cyberpunk 2077 екранізують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі