вівторок, 30 квітня 2024 10:34

Зеленська в елегантному костюмі зустрілась з герцогинею Единбурзькою у Києві
5

Фото: instagram.com/theroyalfamily

Перша леді Олена Зеленська зустрілася з герцогинею Единбурзькою Софі, яка приїхала в Україну з робочим візитом.

Для офіційного виходу дружина президента одягла класичний костюм темно-синього кольору і коричневу сорочку. Образ доповнила замшевими туфлями і брошкою у вигляді мапи України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 найстильніших образів першої леді України: фото

Герцогиня постала перед камерами у сукні довжини міді від бренду Etro вартістю $1300. Аутфіт доповнила блакитною сумкою і білими лоферами.

"Разом побували у Софії Київській: дуже хочу, щоб друзі України бачили, наскільки величною, самобутньою є наша культура. Подякувала герцогині за всю підтримку Великої Британії та особисту залученість у нашу боротьбу. Ця спільність є історичною", - написала перша леді.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Раніше Зеленська зустрілась із королевою Данії - Мері - під час робочого візиту до Копенгагена. Для виходу дружина президента обрала елегантний образ. Одягла чорні штани кюлоти та білу вишиванку з широкими рукавами. Аутфіт доповнила чорними туфлями, стриманим макіяжем і локонами.

Зараз ви читаєте новину «Зеленська в елегантному костюмі зустрілась з герцогинею Единбурзькою у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі