середа, 29 червня 2011 12:07

Заміна Меган Фокс випромінювала сексуальність на прем'єрі "Трансформерів"
22

Шайя ЛаБеф
Фото: Reuters
Розі Хантінгтон-Вайтлі

Вчора в Нью-Йорку відбулася прем'єра картини "Трансформери: Темна сторона Місяця".

Фільм глядачам представили виконавці провідних ролей Шайя ЛаБеф, Розі Хантінгтон-Вайтлі, Патрік Демпсі, Джош Дюамель, Тайрез Гібсон і режисер Майкл Бей.

"В даний момент я не думаю, що повинен обов'язково в майбутньому ще раз зіграти Сема (персонаж ЛаБефа в "Трансформерах"- ред.). Але якщо б 15-ть років тому мені сказали, що я буду тут, я б відповів: "Бути того не може!", - зізнався актор на прем'єрі фільму.

"У мене немає якогось приголомшливого плану, якоїсь грандіозної схеми, якої я повинен дотримуватися. Я просто потрапляю в фільми. Мені щастить у цьому плані. Фільми, в яких я грав, для мене не були запланованими, я не готувався і не вибирав", - підкреслив він.

"Мені було 17-ть, коли я познайомився з Майклом Беєм, і, по суті, я ним створений. Я багато чому в нього навчився - як людина, як актор і як професіонал на зйомках. І не те що б мені не подобається працювати з Майклом - зовсім навпаки, мені це подобається. Я знявся б у будь-якому фільмі Майкла. Просто я не думаю, що для цього мені обов'язково грати Сема", - додав ЛаБеф.

Левова частина уваги була прикута до виконавиці головної ролі Розі Хантінгтон-Вайтлі. Актриса була в червоній вечірній сукні від Antonio Berardi.

Нагадаємо, Хантінгтон-Вайтлі в останній частині "Трансформерів" замінила Меган Фокс, яку звільнили з картини. Ініціатором звільнення став Стівен Спілберг. Скандал стався після того, як акторка в інтерв'ю британському виданню Wonderland заявила, що творець "Трансформерів" на знімальному майданчику був "сущим Адольфом Гітлером".

Зараз ви читаєте новину «Заміна Меган Фокс випромінювала сексуальність на прем'єрі "Трансформерів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі