четвер, 18 квітня 2024 12:40

Дорофєєва і Лебіга зібрали 6 млн грн за півтори години. Гроші підуть на ЗСУ
3

Співачка Надя Дорофєєва і блогер Михайло Лебіга провели онлайн-трансляцію у соцмережі Twitch. Під час ефіру вони презентували спільний трек "А я все плакала".

За півтори години артистам вдалося зібрати шість мільйонів гривень для українських захисників. Про це виконавиця повідомила на своїй сторінці в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська військова, яка втратила ногу, стала обличчям колекції Андре Тана

Під час трансляції планували збирати кошти "Азову" на FPV. Але після масованої ракетної атаки по Чернігову кошти вирішили розділити порівну. Частину відправлять на потреби "Азову", а іншу - на допомогу постраждалим у трагедії.

"А ще з нами в онлайні були 57 тисяч людей - це ж цілий стадіон, уявіть. Пишаємося вами та дякуємо всім", - написала Дорофєєва.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений DOROFEEVA (@nadyadorofeeva)

17 квітня о 09:25 стало відомо про ракетну атаку по Чернігову. Обстріл був майже у центрі міста. Кількість загиблих у Чернігові зросла до 17 людей, понад 70 травмовані, з них четверо дітей. Відомо про шістьох зниклих безвісти громадян, повідомили в поліції області.

Зараз ви читаєте новину «Дорофєєва і Лебіга зібрали 6 млн грн за півтори години. Гроші підуть на ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі