вівторок, 13 листопада 2012 13:40

Аліна Завальська не хоче жертвувати кар'єрою заради народження дитини

Аліна Завальська не хоче жертвувати кар'єрою заради народження дитини
Однак співачка уже замислюється над цим Фото: dusia.telekritika.ua

Аліна Завальська святкувала другу річницю свого одруження з Олександром Колодієм. Про це співачка розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Друга річниця — це паперове весілля. Окрім інших подарунків, були ще і паперові символи, як для паперового весілля", - наголосила вона.

Між тим, за словами співачки, вона уже замислюється над народженням дитини.

"Можливо. Я із задоволенням. Але у мене теж сольна кар'єра зараз активно розвивається. Я дуже люблю дітей, але на все свій час і на все воля Божа. Я не можу сказати, що кар'єра для мене це найважливіше, але всьому свій час", - наголосила Завальська.

Артистка також поділилась, що її чоловік Олександр Колодій, який зараз працює речником при міністерстві палива та енергетики, не наполягає, щоб вона призупинила свою кар'єру і народила дитину.

"Він теж дуже багато працює. У нього дуже серйозна робота. Але він не наполягає. Як можна наполягати взагалі в такій справі як народження дитини?", - підкреслила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завальські посварилися через хлопця

Співачка зауважила, що чоловік не вкладає в неї гроші.

"Я ніколи ні в кого не буду вимагати грошей. Якщо мене хтось хоче підтримувати, я буду вдячна", - наголосила Завальська.

За її словами, Олександр утримує родину: "Я вважаю, що це нормально, коли чоловік утримує дружину".

Зараз ви читаєте новину «Аліна Завальська не хоче жертвувати кар'єрою заради народження дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі