вівторок, 27 березня 2018 00:56

Затримано ще одного підозрюваного у справі пожежі в Кемерові

Затримано ще одного підозрюваного у справі пожежі в Кемерові
Затримано охоронця ТЦ в Кемерові. Фото: РИА Новости

Охоронця торгового центру "Зимова вишня", що в Кемерові, було затримано.

Затриманий після отримання сигналу про загоряння відключив систему оповіщення. Про це повідомила представник СК Світлана Петренко, передають "РИА Новости".

Крім нього були затримані ще чотири людини, уточнила Петренко.

"Слідчі вже допитали технічного директора компанії-власника, орендаря приміщення, в якому, імовірно, знаходився епіцентр загоряння, а також працівника і керівника організації, яка обслуговує пожежну сигналізацію," - розповіла вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Всі торгові центри України перевірять на пожежну безпеку

Як розповів фахівець з кримінального права Олексій Синіцин, затриманому охоронцю можуть інкримінувати ч. 3 ст. 219 КК РФ - порушення вимог пожежної безпеки. Цей злочин належить до категорії тяжких, а санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 7 років.

Пожежа у ТЦ "Зимняя вишня", що в російському Кемерові, почалася близько 16:00 25 березня. Вогонь охопив увесь 4-й поверх, люди не могли знайти вихід, деякі стрибали з вікон. Діти, що перебували у кінотеатрі, не змогли вийти із зали через заблоковані двері. Там знайшли 13 тіл. Загалом повідомляли про 64 загиблих.

Зараз ви читаєте новину «Затримано ще одного підозрюваного у справі пожежі в Кемерові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі