субота, 31 березня 2018 19:10

У Росії сталося вражаюче пограбування: крадії поцупили 50 кг пельменів

У Росії сталося вражаюче пограбування: крадії поцупили 50 кг пельменів
У Петербурзі крадії винесли з кафе 50 кг пельменів. Фото: TPF

У російському Петербурзі банда зловмисників пограбувала кафе "Заміс", яке знаходиться в центрі міста. Нападники хотіли заволодіти грошима, однак вони отримали не те, на що сподівались.

Про це повідомив шеф-кухар і співвласнику закладу в Facebook з проханням максимального поширення, щоб якнайшвидше впіймати злочинців.

Невідомі у масках увірвались до кафе близько 22 години вечора, коли відвідувачів вже не було. Зловмисники налякали персонал і потребували грошей, однак всю готівку вже забрали з каси при інкасації. Злочинців це не зупинило, вони помітили морозильник із пельменням і вирішили вкрасти хоч їх.

Пограбування сталося близько 22:00 години, коли відвідувачів в кафе вже не було і працівники готувалися до закриття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У чоловіка на вулиці відібрали 3 млн грн

"Вони все вигребли",- повідомив власник кафе.

Загалом, у морозильнику було 50 кг пельменів, сума вкраденого встановлюється. Ніхто з персоналу не постраждав, слідчі шукають бандитів.

В австралійському Мельбурні чоловік пограбував книжковий магазин, але перед тим застряг у дверях. Відео з камер спостереження опублікували в мережі.

Зараз ви читаєте новину «У Росії сталося вражаюче пограбування: крадії поцупили 50 кг пельменів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі